Pak tot 200,- euro voordeel met de Olympus Winter Promotie

Pak tot 200,- euro voordeel met de Olympus Winter Promotie


Olympus pakt deze winter weer flink uit met forse kortingen op een aantal van hun meest gewilde producten. De Olympus Winter Promotie start op 1 november a.s. en loopt door tot 30 januari 2018. Wie in de actie-periode één van de volgende producten koopt, kan flink besparen.

  • E-M1 Mark II – alle uitvoeringen
  • E-M5 Mark II – alle uitvoeringen
  • m.Zuiko 75-300 mm lens
  • m.Zuiko 60 mm 2.8 Macro lens
  • m.Zuiko 9-18 mm groothoek lens
  • m.Zuiko 75 mm 1.8 lens
  • m.Zuiko 25 mm 1.8 lens
  • m.Zuiko 12 mm 2.0 lens

OM-D E-M1 Mark II (€ 200 bonuskorting): Dit topmodel van de veelgeprezen OM-D-serie, met een robuuste maar toch compacte en lichtgewicht body, is ontworpen om uit te blinken in snelheid, precisie en beeldkwaliteit. Dit model is ideaal voor professionele fotografen en tevens zeer geschikt voor 4K-filmopnamen.

OM-D E-M5 Mark II (€ 100 bonuskorting): De E-M5 Mark II is ontworpen om een uitmuntende beeldkwaliteit te bieden in een uiterst compacte body. Deze camera is zeer geliefd bij fotografen met een creatieve inslag. Dat is onder andere te danken aan het revolutionaire 5-assige beeldstabilisatie- systeem dat alle denkbare vervormingen compenseert zodat men haarscherpe foto’s en filmopnamen kan maken bij weinig licht en zonder gebruik van een statief.

M.Zuiko Digital ED 9-18 mm F4.0-5.6* (€ 100 bonuskorting): Met een gewicht van slechts 155 g en een totale lengte van 49,5 mm vormt deze ultragroothoeklens met een uitzonderlijk snelle contrast-AF, die geschikt is voor OM-D-camera’s, een geweldige keuze voor ambitieuze fotografen die graag met zo min mogelijk bagage op pad gaan.
* 35-mm equivalent: 18-36 mm.

M.Zuiko Digital ED 12 mm F2.0* (€ 100 bonuskorting): Met deze compacte lens, de is verpakt in een slanke, metalen behuizing, maakt u zonder flitser jaloersmakende groothoekopnamen bij weinig licht. Een speciale lenselementcoating vermindert reflecties met de helft (in vergelijking tot standaardcoatings).
* 35-mm equivalent: 24 mm.

M.Zuiko Digital 25 mm F1.8* (€ 50 bonuskorting): Met een brandpuntsafstand van 25 mm en een beeldhoek van 47° is deze primelens ideaal voor portretten en situaties met weinig licht. Hij biedt prachtige bokeh- effecten bij een open diafragma en indrukwekkende scherpstel- mogelijkheden vanaf korte afstand. Tegelijkertijd levert hij foto’s met een beeldveld dat heel natuurlijk aanvoelt, en daarmee vormt hij een zeer waardevolle aanvulling op uw foto-uitrusting.
* 35-mm equivalent: 50 mm.

M.Zuiko Digital ED 60 mm F2.8 Macro* (€ 75 bonuskorting): Deze macrolens blinkt uit in beeldkwaliteit, veelzijdigheid en veerkracht. Deze lens is geschikt voor opnamen van dichtbij op ware grootte (1:1) met haarscherpe details en schitterende bokeh-effecten. Verder is hij voorzien van een stof- en spatwaterdichte body en een speciale lenselementcoating, en dat maakt ‘m zelfs onder de meeste veeleisende winterse omstandigheden zeer betrouwbaar.
* 35-mm equivalent: 120 mm

M.Zuiko Digital ED 75 mm F1.8* (€ 100 bonuskorting): Fotografen met een voorliefde voor portretten en binnenopnamen zullen zeker enthousiast zijn over de geweldige mogelijkheden van deze lens. Hij biedt een ongeëvenaarde beeldkwaliteit – met een superhelder diafragma van F1.8 – die opvalt door een scherp contrast, geweldige precisie, hoge resolutie en minimale vervormingen.
* 35-mm equivalent: 150 mm.

M.Zuiko Digital ED 75-300 mm F4.8-6.7 II* (€ 100 bonuskorting): Uitzonderlijke telefotoprestaties om voorwerpen op afstand heel dichtbij te halen. Deze verrassend compacte lens is uitgerust met een fluisterstille autofocus en ‘fast-focus’-functie.
* 35-mm equivalent: 150-600 mm.

Voor alle voorwaarden en extra informatie ga je naar bonus.olympus.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »