Olympus wederom op Nature Talks Photo Festival 2017

Olympus wederom op Nature Talks Photo Festival 2017

Wil je je een dag of zelfs een héél weekend volledig onderdompelen in de wereld die natuurfotografie heet? Je laten inspireren door méér dan 45 top fotografen uit binnen- en buitenland? Sta je open voor nieuwe inzichten en wil je graag leren? Wil je op de hoogte worden gebracht over de nieuwste ontwikkelingen en snufjes op het gebied van fotografie?

Dan is het jaarlijks terugkerende en zeer populaire top natuurfotografie event Nature Talks Photo Festival dat je beslist niet mag missen! Na het doorslaand succes van afgelopen jaar organiseert Nature Talks op 11 en 12 november de 2de editie van Nature Talks Photo Festival. Locatie van het festival is Congres Centrum Reehorst in Ede. Naast een scala aan topfotografen biedt Nature Talks tevens een uitgebreid educatief basisprogramma met lezingen van fotografen, filmprogramma’s, portfolio reviews, een fotobeurs van meer dan 2.000 m2, productdemonstraties, een expositieruimte met o.a. de winnaars en finalisten van de Nature Photographer of the Year, een fotografencafé, een fotografen diner, workshops en masterclasses. Een bomvol programma voor een dagje of een weekend uit. Wil je inhoudelijk meer over het programma weten, kijk dan op: https://www.naturetalks.nl/.

Het festival met meer dan 50 lezingen bestaat uit een hoofdprogramma waar internationale- en nationale top natuurfotografen hun beelden presenteren. Meer dan 45 fotografen vertellen wat er zoal bij komt kijken om tot prachtige beelden te komen met tips en trics. Laat je inspireren door o.a. Andy Rouse (UK), Jasper Doest (NL), Danny Green (UK), Geurt Besselink (NL), Britta Jaschinski (DE), Erlend & Orsoyla Haarberg (NO), Michel d’Oultremont (BE), Jose Pesquero (SP), Bartosz Stróżyński (POL), Jeffrey van Daele (BE), Marco Colombo (IT), Marijn Heuts (NL), Bob Luijks (NL) en nog veel meer!

Dit jaar zal ook Olympus Visionair Alexander Koenders op beide dagen een lezing geven. Daarnaast neemt Product Specialist Tom Reuvers je mee in de wereld van macro-fotografie en star trail fotografie tijdens twee speciale productdemo’s. Uiteraard is de stand van Olympus aanwezig met alle OM-D’s en lenzen.

Voor het actieve en bruisende Nature Talks Photo Festival kan je tickets krijgen voor een hoofd- en basisprogramma. Met beide tickets kan je je één dag of een heel weekend vermaken. Stel jouw persoonlijke programma samen en kies snel een bijpassende ticket! Kijk voor meer informatie: https://www.naturetalks.nl/uitleg-hoofd-basisprogramma/

Geen zin in een lezingen of films, maar wel een fotografie liefhebber? Bezoek dan alleen de fotobeurs voor €3,50 incl kopje koffie of thee en profiteer van de beursaanbiedingen, ontdek de nieuwste camera’s en snufjes of bezoek de foto-expositie van Nature Photographer of the Year.
Kortom genoeg te beleven voor de fotografieliefhebber.

Wil jij met korting naar dit fantastische festival? Bestel dan jouw tickets met de speciale kortingscode olympus-talk2017
Je ontvangt 10% korting.

Website & ticketverkoop: Nature Talks Photo Festival
Website & deelname:       Nature Talks Photographer of the Year
Mail & telefoon:                info@naturetalks.nl | +3140-2405015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »