Olympus groots aanwezig op Professional Imaging 2018

Olympus groots aanwezig op Professional Imaging 2018

Op 24, 25 en 26 maart a.s. vindt de Professional Imaging 2018 plaats in Nijkerk. De Professional Imaging beurs is uitgegroeid tot hét event voor fotografen en fotografie-liefhebbers en biedt interessante sprekers en al het nieuws op fotografie-gebied. Uiteraard zal ook Olympus dit jaar weer aanwezig zijn met haar volledige camera- en lenzen-line up.
En dit jaar gaan ze verder dan ooit.

De volledig vernieuwde Olympus stand zal het volledige Olympus-assortiment in volle glorie aan de bezoekers tonen. Zo is er dit jaar een Macro Experience, een Visionary Gallery, een lenzenbar en de mogelijkheid om je te laten fotograferen door Olympus Visionair Richard Terborg. Uiteraard is ook het technische team van Olympus weer aanwezig om je Olympus apparatuur te laten checken en te reinigen.

Maar dit jaar gaat Olympus zelfs nog een stukje verder!
In het aangrenzende beursgebouw, waar gelijktijdig met de Professional Imaging de Pixperience 365 plaatsvindt, zal Olympus diverse lezingen en live demo’s houden. Voor deze lezingen en live-demo’s kan je gratis toegangskaarten halen op de stand van Olympus op de PI, waarmee je daarnaast ook nog toegang hebt tot de Pixperience.

De lezingen en live demo’s die Olympus zal verzorgen zijn de volgende:

Zaterdag 24 maart
* 10.30 uur Lezing macro / focus stacking
* 12.30 uur Lezing ‘De revolutie van systeemcamera’s’
* 14.15 uur Lezing ‘Startrail Fotografie’

Zondag 25 maart

* 10.30 uur Lezing macro / focus stacking
* 12.30 uur Lezing ‘De revolutie van systeemcamera’s’
* 14.15 uur Lezing ‘Startrail Fotografie’

Deze lezingen worden verzorgd door Olympus Technisch specialist Tom Reuvers. Als genoemd heb je voor deze lezingen kaarten nodig, die gratis zijn af te halen op de Olympus-stand.

 

Graag tot ziens op de Professional Imaging 2018!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »