Olympus Event met Shutr.salon groot succes

Olympus Event met Shutr.salon groot succes

SHUTR.photo organiseerde de eerste SHUTR.salon samen met Olympus, en dat was een groot succes. De organisatie was overdonderd door de enorme opkomst en hoge kwaliteit foto’s die de jury plenair en topfotografen in de een-op-een-sessie mochten bespreken.

Bijna 250 mensen bezochten de eerste SHUTR.salon. Er zijn prachtige portfolio’s besproken in de zoektocht naar een nieuw Olympus Featured Talent met als mogelijkheid toegevoegd te worden aan het exclusieve Olympus Visionary platform.

TOP 5 Inzendingen

Op deze avond zijn 5 winnaars uitgekozen. Deze top 5 maakt extra kans op de hoofdprijs die aan het eind van het jaar wordt uitgereikt, met als prijs o.a. een OM-D E-M1 Mark II met 12-40 PRO objectief.

Rene Dissel


Peggy Safrie


Niels Kemp


Stijn Doors


Jelle Pieter de Boer

Olympus Featured Talent

SHUTR.photo heeft samen met Olympus een prachtig event neergezet, maar de zoektocht gaat nog steeds door! Natuurlijk maakt iedereen die niet op de eerste SHUTR.salon was of de jury-fotograferen niet persoonlijk heeft gesproken nog kans. De wedstrijd loopt tot en met oktober. Stuur je bijdrage hier in: www.shutr.photo/olympus. Olympus is op zoek naar een fotograaf met een eigen stijl, die foto’s maakt die je bij de strot grijpen en die iets met je doen. Iedereen mag meedoen en maakt kans om op het eind van het jaar zich wellicht aan te sluiten bij het Europese Olympus Visionary programma.

 

SHUTR.SALON

Door overgrote belangstelling op deze avond kon helaas niet elk portfolio beoordeeld worden. Aan het eind van het jaar zal er nog een SHUTR.salon georganiseerd worden waarbij de eindwinnaar word gekozen. Houd daarvoor Zoom.nl en SHUTR.photo goed in de gaten. Meer info op www.shutr.photo/olympus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »