En de winnaar is… Saurons Place

En de winnaar is… Saurons Place

Afgelopen anderhalve maand stond Olympus Camera Blog volledig in het teken van een prestigieuze fotowedstrijd met als spectaculaire hoofdprijs de allernieuwste OM-D E-M10 Mark III 14-42 EZ KIT. Meer dan 1000 foto’s zijn ingestuurd. De jury in de persoon van Olympus ambassadeur Brendan de Clercq koos de winnaar: Saurons Place door Wim de Nijs

Brendan de Clercq: “Normaal ben ik mensen-mens; ik hou van straatfotografie, portretten en fashion. Maar toen ik deze foto zag sloeg mijn hart over. Hij greep me volledig bij de keel. Het deed wat met me. Deze foto heeft alles in zich: kracht, mysterie en heel veel emotie.”

Brendan roemt de foto verder om het fantastische kleurgebruik, waar een enorme kracht vanuit gaat. “De compositie waarin het samenspel van de lucht, de berg en voorgrond 100% kloppen; het lijkt of deze foto constant in beweging blijft.
Zo’n foto zie je maar weinig voorbij komen. Ik blijf er naar kijken.”

Met de verkiezing van deze winnaar ontvangt Wim de Nijs een geweldige OM-D E-M10 Mark III 14-42 EZ KIT.

Saurons Place. Foto door Wim de Nijs. Winnaar Fotowedstrijd

 

Meeste stemmen…

Niet alleen Wim de Nijs valt in de prijzen. Ook is er een prijs voor de foto met de meeste stemmen. De winnaar? Annemarie Zwenne. Haar foto ‘Even Pauze’ vergaarde maar liefst 37 stemmen. Annemarie wint een USB stick in de vorm van een Volkswagenbusje.

“Even pauze” Winnaar ‘Meeste stemmen’. Foto: Annemarie Zwenne

Olympus Camera Blog feliciteert beide prijswinnaars van harte met hun winst in deze wedstrijd. Daarnaast willen we iedereen bedanken voor deelname en voor het stemmen op je favoriete foto’s.

Eén gedachte over “En de winnaar is… Saurons Place

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »